80'
Dean James

2e divisie 2e divisie

9 november 2019 15:00

Kozakken Boys heeft ook in Volendam de volle buit mee naar huis genomen. Tegen de beloften van FC Volendam was opnieuw Yasin Ouja matchwinner en werd er met 1-2 gewonnen. De Werkendammers zijn na deze uitoverwinning de best presterende ploeg uit de tweede divisie in wedstrijden buitenshuis en staat ondanks de zevende plaats op de ranglijst slechts drie punten achter op nummer één IJsselmeervogels.

De wedstrijd in Volendam mondde uit in een feestje voor Kay Tejan, de buitenspeler was met twee assist heel belangrijk voor de overwinning. In de eerste helft was hij na een half uur verantwoordelijk voor een mooie indraaiende voorzet waarin Tyrone Conrasd het eindstation was. De voorsprong werd via een bekeken schot nog voor rust weggepoetst door de beloften van Volendam. In de tweede helft was het Yasin Ouja na een individuele actie van Tejan die verantwoordelijk was voor de 1-2.

Volgende week speelt Kozakken Boys een pikant duel op de Zwaaier. Koploper IJsselmeervogels is dan de tegenstander waar oud gedienden El Azzouti, Stout en Monteiro vaste waarden zijn bij de Rooien uit Spakenburg. De wedstrijd zal om 15:00 beginnen.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.