92'

2e divisie 2e divisie

14 december 2019 14:30

Onbekend

Kozakken Boys heeft in Scheveningen het goede spel van een week geleden niet opnieuw op de mat kunnen leggen. De ploeg van Rick Adjei ging roemloos met 1-3 onderuit bij de kustplaats van Nederland en moest zelfs bijna een helft met tien man spelen.

In de eerste helft kregen beide ploegen weinig kansen. Toch zag het publiek een doelpunt. Scheveningen kwam in de extra tijd van de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Rowdy van der Putten. Tot ongenoegen van de Werkendamse coach aangezien de blessuretijd al verstreken was.

Na rust moest Kozakken Boys al vrij snel met tien man verder na een rode kaart voor Kay Tejan. Toch kwamen de bezoekers in het vervolg langszij. Tyrone Conraad scoorde uit een vrije trap waar de keeper van de thuisploeg opzichtig in de fout ging. Hij liet de bal uit z’n handen glippen en stuiterde achter de doellijn. De wedstrijd duurde nog ruim een half uur na de gelijkmaker en Kozakken Boys was niet in staat stand te houden. Dankzij een treffer van Tim Peters kwam de thuisploeg wederom op voorsprong. In de extra tijd besliste Youri de Winter het duel.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.