80'

2e divisie 2e divisie

7 september 2019 15:00

Onbekend

Kozakken Boys heeft een uitstekend resultaat geboekt tegen Spakenburg. In een doelpuntrijk en vermakelijk duel versloeg het team van Rick Adeij Spakenburg met 4-2.

Kozakken Boys pakte in de openingsfase meteen het initiatief en was het dreigend voor het vijandelijke doel, maar het gevaar mondde niet uit in een openingstreffer. De doelpunten kwamen vlak voor rust. Een goede actie van Tyrone Conraad zorgde ervoor dat Kay Tejan de 1-0 gemakkelijk kon binnenschieten. Geklungel achterin bij Spakenburg zorgde ervoor dat de 2-0, door Mark Veenhoven, ook snel na de 1-0 viel.

Nadat Kozakken Boys op een 2-0 voorsprong was gekomen leek het erop dat ook met die stand de rust zal worden bereikt. Niets bleek minder waar toen Spakenburg door prachtige zondagsschoten eerst op 2-1 kwam en in de blessuretijd zelfs op gelijke hoogte (2-2).

Met die teleurstelling in de benen kwamen de Werkendammers de kleedkamer uit en kwam het met de schrik vrij. Debutant Royston Drenthe werd na ongeveer een uur spelen het veld in gebracht. Kozakken Boys herpakte zich en kwam op een 3-2 voorsprong door een schot van Frenk Keukens. Even later was Royston Drenthe verantwoordelijk voor een prachtige assist op Kay Tejan die met de 4-2 de wedstrijd op slot gooide.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.
Meer foto's vind u in dit album, van fotograaf Hans Kieboom.