Stephan Kruithof

2e divisie 2e divisie

7 maart 2020 14:30

M. (Martijn) Vos

Aan de ongeslagen reeks van Kozakken Boys is een einde gekomen. In Maassluis ging het met 1-0 onderuit door een laat doelpunt van Robin van der Ende. De Werkendammers missen daardoor voorlopig de boot met het oog op de seizoensontknoping om de 1e plaats.

In de eerste helft hebben beide ploegen een aantal kansen gecreëerd, maar geen enkele die tot een doelpunt leidde. In de beginfase van de wedstrijd was het Excelsior Maassluis dat een aantal keer dichtbij een doelpunt was, maar door goed keeperswerk van Richard Arends bleef de nul op het scorebord staan. Kozakken Boys kon zichzelf verwijten vlak voor rust niet op voorsprong te zijn gekomen. Kay Tejan, Royston Drenthe en Tyrone Conraad waren alle drie heel dichtbij de openingstreffer, maar waren onfortuinlijk in de afronding.

De tweede helft begon Kozakken Boys sterk, maar werd het ook nu niet beloond met een treffer. Uiteindelijk kreeg het in de eindfase het deksel op de neus. Robin van der Ende dribbelde in de 85ste minuut het zestienmeter gebied in en schoot de bal in de verre hoek achter doelman Richard Arends. Kozakken Boys kwam deze domper niet meer te boven en vertrok met lege handen uit Maassluis.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.