ASWH

2e divisie 2e divisie

23 november 2019 15:00

M. (Martijn) Vos

Het Werkendamse publiek moest er ruim tweeënhalve maand op wachten, maar Kozakken Boys won voor de tweede keer dit seizoen sinds 7 september een thuiswedstrijd in de tweede divisie. Op sportpark de Zwaaier was de ploeg van trainer Rick Adjei met 3-0 te sterk voor ASWH.

In de eerste helft was er voor de aanwezige toeschouwers weinig te genieten. Het spel lag een aantal keer stil wegens blessurebehandelingen, echt kansen zag het publiek niet. Voor rust slaagden beide teams er niet in om een bal tussen de balen te krijgen. De ruststand was dan ook terecht 0-0.

Vlak na rust sloegen de Werkendammers toe. Sven van Ingen kopte de bal na een hoekschop binnen. Daarna kregen ook de bezoekers kansen. Eerst stond Richard Arends, doelman van de thuisploeg, op de goede plek bij een kopbal en vervolgens had Kozakken Boys geluk dat een inzet op de paal verdween. Leon Bot besliste ruim een kwartier voor tijd met een stift de wedstrijd waardoor de marge op twee doelpunten kwam. In de slotfase bepaalde Don Bolsius nog met een fraaie goal de eindstand op 3-0.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.