74'
Massimo Fonseca Hoogerwerf

2e divisie 2e divisie

18 januari 2020 18:00

Kozakken Boys zette laagvlieger TEC zaterdagavond ondanks de weersomstandigheden vrij gemakkelijk op zij. In de stromende regen wonnen de Werkendammers met 0-2 en lieten na met een grotere uitslag terug te reizen naar het thuisfront. Jeffrey Rijsdijk en Kay Tejan waren verantwoordelijk voor de treffers.

De Werkendammers vlogen uit de startblokken. TEC stond nog te slapen en keek daardoor na één minuut al tegen een gele kaart en een vrije trap op de rand van de 16 meter aan. Jeffrey Rijsdijk krulde de vrije trap in de linkerhoek achter doelman Schimmel waardoor Kozakken Boys al vroeg in de wedstrijd in een zetel kwam te zitten.

Kozakken Boys ging op zoek naar verdubbeling van de score. Na een aantal grote kansen was het uiteindelijk Kay Tejan die met een individuele actie zijn tegenstander op het verkeerde been zette en de bal van dichtbij snoeihard in het dak van het doel schoot (0-2). In de tweede helft kreeg de ploeg van Rick Adjei nog steeds voldoende mogelijkheden om de score te vergroten.

Door de overwinning stormt Kozakken Boys nu de “Top 5” van de competitie binnen. Volgende week speelt het op de Zwaaier tegen de beloften van FC Volendam.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.