Noud Kaagman

2e divisie 2e divisie

5 oktober 2019 15:00

Onbekend

Kozakken Boys heeft zoals zo vaak in het verleden niet kunnen winnen van de Koninklijke HFC. In een wedstrijd waarin weinig gebeurde gingen de Werkendammers met 0-2 onderuit op de Zwaaier.

Kozakken Boys had in de eerste helft een veldoverwicht, maar kwam niet tot hele grote kansen. In de tweede helft toonde de bezoekende ploeg zich van een effectievere kant. Via spits Floris van der Linde en Khalid Tamine was de wedstrijd binnen zes minuten beslist (0-2). De achterstand kwam Kozakken Boys niet meer te boven.

Andere tegenvallers waren dat Mark Veenhoven al na 7 minuten na zijn invalbeurt vervangen moest worden wegens een blessure en Sven van Ingen moest nog een rode kaart incasseren wegens natrappen, volgens de scheidsrechter.

Volgende week speelt Kozakken Boys op het Kasteel tegen Jong-Sparta.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.