78'
Gianni dos Santos

2e divisie 2e divisie

12 oktober 2019 15:30

Kozakken Boys heeft zich in Rotterdam niet kunnen revancheren van de opgelopen thuisnederlaag tegen HFC. De Werkendammers konden geen enkel moment in de wedstrijd komen en verloren met 1-0 in een bloedeloos duel tegen de beloften van Sparta Rotterdam.

Vooral in de openingsfase ontbrak de scherpte bij de ploeg van trainer Rick Adjei. Na afloop van de wedstrijd liet de oefenmeester ook duidelijk merken teleurgesteld te zijn in het team. Het veldspel was niet goed en de overtuiging en bezieling ontbrak volledig op Het Kasteel. Het openingsdoelpunt was na zeven minuten al een feit. Doelpuntenmaker namens Sparta was Bradly van Hoeven. Enkele minuten later leek de 2-0 ook een feit, maar de kopbal van Tahiri werd wegens buitenspel afgekeurd.

Kozakken Boys wist zowel in het eerste als tweede bedrijf geen enkele grote kans te creëren waardoor de thuisploeg gemakkelijk overeind bleef. De beloften van Sparta gaven de 1-0 voorsprong niet meer uit handen, want ook een slotoffensief was niet aan “De Boys” besteed.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.