93'
Nick de Bondt (schot)

2e divisie 2e divisie

21 september 2019 15:30

Kozakken Boys heeft in een doelpuntrijk duel met HHC Hardenberg geen overwinning geboekt. De ploeg van trainer Rick Adeij gaf vooral in de eerste helft niet thuis en verloor daarom van een beter Hardenberg.

Een gezapige opening aan de kant van de Werkendammers zorgde ervoor dat HHC al na vijf minuten via Rick Hemmink op een 0-1 voorsprong kwam. Na de openingstreffer meldde Kozakken Boys nog steeds niet voor het vijandelijke doel en liep het na een half uur spelen door een fraaie solo van Jurjan Mannes tegen een tweede tegendoelpunt aan.

Tijdens de tweede helft ging Kozakken Boys uit een ander vaatje tappen. Via Tyrone Conraad kwam het terug op 1-2. Luttele minuten later was de gelijkmaker ook een feit. Royston Drenthe schoot een afgeslagen hoekschop van afstand in de linkeronderhoek. Kozakken Boys was volledig terug in de wedstrijd en leek de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar uiteindelijk trok HHC toch onverwacht de wedstrijd naar zich toe en scoorde het de 2-3. In de slotfase probeerde de Werkendammers nog de 3-3 te forceren, maar liep het in de counter nog tegen een vierde tegengoal aan waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-4 verlies.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.