88'
92'

2e divisie 2e divisie

31 augustus 2019 18:00

Kozakken Boys begon vorige week het seizoen met een thuisnederlaag tegen TEC. In Groesbeek was De Treffers de tegenstander. De Werkendammers verloren nog nooit een duel in de Tweede Divisie tegen de club uit Groesbeek. Ook ditmaal kwam Kozakken Boys als winnaar uit de strijd. Het versloeg de Treffers met 1-2.

Voor rust kreeg De Treffers een aantal goede mogelijkheden, maar de Werkendamse sluitpost en het aluminium waren verantwoordelijk voor de brilstand tijdens de rust. Kort na de pauze was het dan toch raak. Via de kluts verdween de bal door toedoen van een speler van De Treffers in het eigen doel waardoor Kozakken Boys op een 0-1 voorsprong kwam. Vlak daarna was het invaller Yasin Ouja die een vrije trap op de rand van het strafschopgebied keurig achter de Groesbeekse doelman schoot.

Aan het einde van de wedstrijd werd het nog even spannend op Sportpark Zuid in Groesbeek, maar het kwam niet verder dan 1-2. Kozakken Boys staat door de overwinning na twee wedstrijden op de achtste positie. Volgende week speelt het op de Zwaaier tegen Spakenburg.

De samenvatting en interviews vindt u bij KB TV.