60'
76'
89'

10 augustus 2019 15:00

De vierde wedstrijd in de oefenperiode werd met 3-1 gewonnen van Jong FC den Bosch.
De eerste helft had Kozakken Boys veelal de bal, maar echte kansen kwamen er niet. Het eerste gevaar was er voor onze gasten uit den Bosch, na 16 minuten kwamen zij op voorsprong (0-1).
Na de rust ging het tempo omhoog en was de eerste kans voor Jordie van der Laan, maar de doelman hield zijn doel schoon. Na 60 minuten was het  Kay Tejan die zijn kwaliteiten liet zien, hij ronde een mooie individuele actie op fraaie wijze af (1-1).  Een minuut later was het bijna weer raak, uit een goede voorzet van Jordie van der Laan schoot Leon Bot net naast.
Nizar Mekkaoui stond nog maar net in het veld en had al een goed actie, zijn schot ging rakelings over. Maar in de 76ste minuut was het wel raak, eerst wordt het schot van Jordie van der Laan nog van de lijn gehaald, maar Tyrone Conraad schiet de rebound binnen (2-1).
In de laatste minuut maakt Tyrone Conraad, na een mooi aanval, ook de 3-1, hij krult de bal in de bovenhoek.

A.s. dinsdag, 13 augustus, speelt Kozakken Boys thuis tegen Baronie (hoofdklasse zondag).