Jeffrey Rijsdijk (intikker)
91'
Assist: Kay Tejan

30 juli 2019 20:00

Kozakken Boys heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen.  In een eerste helft waar Kozakken Boys kansjes kreeg met o.a. Yassin Ouja, Johnny Lommers, Nando Wormgoor, was het OJC Rosmalen die na 12 min. de score opende. Dit leek ook de ruststand te gaan worden, maar in de 45ste min. schoot Mats van Huijgevoort een vrij trap, van net buiten de zestien, heerlijk binnen.
De tweede helft verzuimde Leon Bot de 2-1 op het scorebord te brengen, door van dichtbij de bal over te koppen. Uit de spaarzame aanvallen van OJC Rosmalen, viel in de 83ste minuut wel de 1-2.
De laatste 10 minuut ging Kozakken Boys op zoek naar de gelijkmaker. Na goed doorzetten van Kay Tejan kreeg het in de 88ste minuut een strafschop, die Chalton Vicento goed binnen schoot.
Dit leek de eindstand te gaan worden, maar daar dacht Kay Tejan anders over. Na een waanzinnige actie kreeg hij de bal bij Jeffrey Rijsdijk die simpel  de 3-2 op het scorebord zette.

A.s. zaterdag, 3 augustus, speelt Kozakken Boys wederom een oefenwedstrijd. Dan uit tegen jong Volendam om 14.30 uur in het Kras station van Volendam.