Tweede oefenduel eindigt ook zonder winnaar

75'
Kay Tejan (kopbal)
87'

27 juli 2019 17:00

Vanavond werd de tweede oefenwedstrijd gespeeld thuis tegen OSS'20 (3e divisie zo), ook dit duel eindigde in een gelijk spel. De eerst helft was matig van Kozakken Boys zijde en de tegenstander ging ook dik verdient met een 0-2 voorsprong de rust in.
Na rust kwamen er 10 andere spelers in het veld, alleen Nils den Hartog bleef staan. Nu was er wel meer dreiging naar het doel van OSS'20 en was het wachten op het eerste doelpunt van deze voorbereiding. UIteindelijk gaf Kay Tejan zijn visitekaartje af door zowel de 1-2 als de 2-2 te maken.

A.s. dinsdag spelen wij wederom thuis, dan komt OJC Rosmalen (hoofdklasse zo) op bezoek, de wedstrijd begint om 20.00 uur.