11 - 0

Oosterhout MO17-1

2e klasse 05

11 mei 2019 10:00

Twee wedstrijden deze week al gewonnen, vandaag ook nummer drie? Tegenstander is Oosterhout. De meiden uit Oosterhout staan helemaal onderaan en wisten nog geen wedstrijd te winnen. De stand op de ranglijst zegt natuurlijk wel iets, maar ook dit is weer een wedstrijd op zich.

Ook vandaag waren er een aantal meiden niet inzetbaar. Anouk, Bo, Merel en Daphne kampen met een blessure en ook Tsowinar is vandaag afwezig. Dirkje is wel weer inzetbaar! Vandaag schoten de meiden van de O15 gelukkig weer te hulp, net als afgelopen woensdag doet Marieke mee en ook Bente speelt vandaag met ons mee.

De wedstrijd werd gespeeld op ons eigen hoofdveld en om 10:00 uur was de aftrap. Nog geen minuut bezig en we stonden al op voorsprong, Kimberly maakt de 1-0! Binnen vier minuten wist Kimberly de kruising te vinden en binnen zes minuten vond Estelle de hoge hoek. Een heerlijk begin, want we staan al heel erg snel op een 3-0 voorsprong. Er kan natuurlijk nog van alles gebeuren, maar aan het spelbeeld te zien zou het vandaag niet een heel erg moeilijke wedstrijd worden. Jammer, want de spanning is er al snel af. Sanne komt vanaf de linkerkant op, haar voorzet gaat voorlangs en levert een corner op. De corner komt in de kluts en uiteindelijk terecht bij Fleur wie de bal niet binnen kan tikken. Estelle kreeg de kans om haar tweede van de ochtend te maken, maar gleed de bal naast. Niet lang daarna scoorde Kimberly de 4-0 en in een voorzet vanaf de rechterkant van Kayra scoorde Kimberly ook de 5-0. Keepster Jonneke en de verdediging met Leaf, Esmee, Kayra en Sanne had het vandaag rustig. Vanuit achter wordt Estelle ingespeeld door Esmee, Estelle draait en stuurt Kimberly diep, wie wederom tot scoren kan komen en de stand zo op 6-0 zet. Meike wordt halverwege de eerste helft vervangen door Marieke, zij sluit op het middenveld aan, wat samen bezet wordt met Estelle en Lisa. Een corner van Kimberly vanaf de linkerkant zou eigenlijk binnengekopt moeten worden, in plaats daarvan gaan er twee hoofden tegelijk tegen de bal en belandt de bal bij Fenna, zij kan hem net niet binnenwerken. De voorhoede met Fleur, Kimberly en Fenna draait vandaag heel erg lekker en eigenlijk niet alleen vandaag, maar de hele week al. Kimberly mag voor rust ook nog een keer scoren en zet zo de stand op 7-0. We gaan met een ruime voorsprong rusten, zes goals van Kimberly en één goal van Estelle zorgen er dus voor dat het 7-0 staat.

De tweede helft van start. Na een paar minuten komt er een dubbele wissel van onze zijde, Bente vervangt Fleur en Dirkje vervangt Marieke. Lisa geeft voor vanaf de rechter kant, helaas staat er niemand voor de goal. Kort daarna valt er wel weer een doelpunt, wederom Kimberly, 8-0. Een van de mooiste aanval van de ochtend wordt ingeleid door Esmee, door een steekbal bereikt zij Dirkje, zij kapt haar tegenstander uit en vindt zo Kimberly, helaas levert het geen doelpunt op want haar schot wordt geblokt. Voor het eerst moet Jonneke ingrijpen, haar uitgestrekt been voorkomt een goal voor Oosterhout. Meike en Fleur vervangen Esmee en Fenna. De 9-0 wordt gemaakt door Kimberly en niet veel later worden de dubbele cijfers behaald door Lisa. Kayra doet wat ze dit seizoen al een paar keer eerder heeft gedaan, uithalen vanaf een metertje of twintig. Dit keer ook weer met succes, de stand staat zo op 11-0! Na de 11-0 volgen er nog een aantal kansen, Dirkje vindt de paal, een voorzet van Bente wordt naast geschoten door Kayra en Fleur weet de handen van de keeper te vinden, helaas leveren ze dus alle drie geen doelpunt meer op.

Met een 11-0 overwinning mogen wij als team tevreden zijn. Met z'n alle de overwinning over de lijn getrokken. Door deze overwinning weten wij alle wedstrijden van deze week te winnen!

Oosterhout MO17 bedankt voor deze wedstrijd, succes nog verder in de competitie!

Aankomende woensdag spelen wij weer een wedstrijd, weer tegen een club uit Oosterhout. Om 19:00 uur is in Werkendam de aftrap tegen TSC MO17-1. Tot dan!?