3 - 2

Kozakken Boys MO17-1

2e klasse 05

16 februari 2019 12:30

Op deze mooie zaterdag in februari was onze tegenstander v.v. Woudrichem MO17-1. Dit team troffen wij dit seizoen al eerder voor zowel de beker als de competitie.

Afgelopen zaterdag wonnen wij met 2-1 van ST Almkerk/Altena MO17-1, konden wij vandaag de goede start doorzetten?

Om 12.30 uur was de aftrap, zo vroeg was het helemaal niet maar het leek wel of we nog niet helemaal wakker waren.. Binnen 1 minuut wist namelijk de thuisploeg al het netje te vinden, tussenstand 1-0...
Dit was niet de start waar wij op gehoopt hadden en zo liepen we dus al snel achter de feiten aan. Vanuit het middenveld wordt een bal de diepte in gespeeld waar Fleur is en schiet, bam! 1-1, en nu door! In de verdediging zorgden Merel, Sanne, Leaf en Kayra er weer voor dat er aanvallen onschadelijk gemaakt werden, toch kwam Woudrichem een aantal keer goed door en eindigde deze poging op de linkerpaal, pfoe gelukkig.. Voorin is Kimberly weer te vinden met onder andere Lisa, Fenna , Meike en Fleur, daar worden ook weer goede acties gemaakt maar dit lijdt niet tot grote kansen. Helaas weten wij toch niet om met een 1-1 stand de kleedkamer op te gaan zoeken, want Woudrichem wist voor de tweede keer deze middag Jonneke te passeren, ruststand is  2-1...

Op naar de tweede helft dan maar. Beginnen we aan de tweede helft wel scherp? Het antwoord is nee, binnen één minuut is het 3-1... Dus binnen één minuut wordt het wel een heel ander verhaal, van 1 goal verschil naar 2... Gewoon ons spelletje spelen en wie weet valt de 3-2 wel snel en zit er nog meer in.. Er zijn tenslotte nog 39 minuten te gaan💪! Op het middenveld staan Daphne, Estelle en Tsowinar ook hun vrouwtje en sturen de voorhoede vandaag ook weer de diepte in. Kort na het uitvallen van een speelster van Woudrichem door een blessure is het Tsowinar die de spanning terugbrengt in de wedstrijd, zij zet het scorebord op 3-2! Zit er dan nog een puntje in?

Helaas mocht het niet zo zijn... De 80 minuten zijn voorbij, de wedstrijd zit erop... Met lege handen keren wij terug naar Werkendam... Koppie nu niet laten hangen, het seizoen is nog lang!

De eerste competitiewedstrijd staat pas weer op het programma op 16 maart, dus tijd genoeg om hard te trainen op de verbeterpunten en er tegen Be Ready weer staan👊!