15'
50'

8 januari 2019 20:30

Ook de tweede oefenwedstrijd van 2019 werd gewonnen. In en tegen Sliedrecht boekte Kozakken Boys een overtuigende zege.

In tegenstelling tot afgelopen zaterdag werd er nu wel vanaf het begin druk naar voren gezet en bepaalde wij het tempo.  Dit leverde na 8 min. de 0-1 op door een doelpunt van nieuweling Mark Veenhoven, zijn schot verdween achter doelman Mathijs Donatz (ex Kozakken Boys). Na 15min. verdubbelde Jeffrey Rijsdijk de score met een snoeihard schot.

Kozakken Boys bleef het overwicht houden het resterende deel van de eerste helft, maar veel kansen leverde dat niet meer op. Johnny Lommers was er nog dichtbij, maar zijn schot belande helaas op de paal.

De tweede helft kwam o.a. Charlton Vicento in het veld en viel zeer grettig in. Binnen 10 minuten zorgde hij voor de 0-3 en 0-4. Dit werd tevens de einduitslag.

Nog één laatste training en dan wacht Scheveningen voor de eerste competitiewedstrijd na de korte winterstop. Deze wordt thuis op de Zwaaier gespeeld, aanvang 15.00 uur.