... (schot)
Don Bolsius (schot)
77'

13 november 2018 19:30

Na afgelopen donderdag tegen vv Schipluiden te hebben geoefend, stond er vanavond wederom een wedstrijd op het programma, ditmaal kwam jong RKC Waalwijk op bezoek.

De eerste goede aanval was voor Kozakken Boys, uit een goede voorzet van Tim Eekman ging de inzet van Irvingly van Eijma net naast.
Na 10 minuten is het wel raak voor jong RKC Waalwijk, een schot in de lange hoek verdwijnt achter Nils den Hartog. Maar nog voor rust komt Kozakken Boys terug en brengt Irvingly van Eijma de stand op 1-1.

Kozakken Boys komt na de rust goed uit de startblokken en de eerste kans is er voor Ahmed El Azzouti, zijn schot beland helaas op de lat. De tweede helft is Kozakken Boys de betere ploeg en is het wachten op een doelpunt. 13 minuten voor tijd wordt Kozakken Boys beloond, Don Bolsius kapt zich goed vrij en schiet de bal vervolgens achter de doelman en brengt hierdoor de eindstand van 2-1 op het scorebord.

A.s. zaterdag is gaat de competitie weer van start en is Barendrecht onze tegenstander op de Zwaaier.