Rafaƫl Uiterloo
90'

2e divisie 2e divisie

20 april 2019 15:30

Kozakken Boys heeft in het paasweekend prima zaken gedaan met het oog op de ranglijst. De ploeg van Michel Langerak had geen enkel probleem met degradatiekandidaat FC Lienden en verliet het Gelderse dorp met een 0-2 overwinning.

Kozakken Boys was in de eerste helft heer een meester en FC Lienden kon daar weinig tegenin brengen. Nadat de Werkendammers een aantal kansen om zeep hadden geholpen was het uiteindelijk Vincento die de openingstreffer op zijn naam zette. De voorsprong kwam op een ideaal moment voor Kozakken Boys, vlak na de goal werden de kleedkamers opgezocht voor de rust.

Aan het spelbeeld veranderde weinig in de tweede helft. Het was wachten op een doelpunt van Kozakken Boys. Vrij snel in de tweede helft was het Vincento die voor de tweede keer op het scorebord verscheen. Een voorzet van Rijsdijk was genoeg voor hem om Kozakken Boys op een 0-2 voorsprong te zetten. De score kon nog worden opgevoerd in de resterende minuten, maar dat werd nagelaten door de Werkendammers waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning.