2 - 2

VVSB (zon)

2e divisie 2e divisie

4 mei 2019 15:00

Kozakken Boys kwam afgelopen zaterdag goed weg met een punt in het thuisduel tegen VVSB. Een late kopbal van invaller Lommers zorgden ervoor dat menig Werkendam minnend supporter toch met een tevreden gevoel naar huis kon. De wedstrijd tussen Kozakken Boys en VVSB eindigde in 2-2.

Kozakken Boys kwam heel snel op voorsprong via een hakbal van El Azzouti. Daarna kwamen de Werkendammers mede door de tegenwind de gehele eerste helft niet tot een aanval. VVSB had het heft in handen en met kunst en vliegwerk bleef Kozakken Boys op de been en werd de kleedkamer opgezocht met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft profiteerde VVSB wel onmiddellijk van het matige spel van de Werkendammers. Tien minuten na rust was de 1-1 een feit. Daarna kreeg VVSB een legio kansen om op voorsprong te komen. Uiteindelijk was het Tim de Rijk die doelman Arends makkelijk omspeelde en VVSB op een 1-2 voorsprong zette.

Pas in het laatste kwartier pakte Kozakken Boys de draad weer op en wist het via een schitterende kopbal van Johnny Lommers weer op gelijke hoogte te komen. De wedstrijd eindigde ook in het gelijkspel waar beide ploegen eigenlijk niks aan hebben. Volgende week speelt Kozakken Boys uit tegen HHC Hardenberg.