73'
Niels Wouters

2e divisie 2e divisie

30 maart 2019 18:00

Kozakken Boys kan opnieuw drie punten bijschrijven. Onder luidt gejuicht van de meegereisde supporters zette de ploeg van trainer Michel Langerak de Treffers uit Groesbeek met 0-1 opzij en bevindt het zich nu op de 8ste plaats van de ranglijst. El Azzouti was met het enige doelpunt van de wedstrijd de Werkendamse matchwinner.

Kozakken Boys kwam sterk uit de startblokken en werd meteen gevaarlijk voor het vijandelijke doel. Een geblokt schot van Van Nuland plofte op lat. Een aantal minuten later was het wel raak. Goed werk van Rijsdijk bracht spits El Azzouti in scoringspositie en via de rebound kon hij de bal vrij eenvoudig achter de Groesbeekse sluitpost plaatsen.

Vlak na de openingstreffer bleef Kozakken Boys gevaarlijk, maar na mate de eerste helft vorderde kwam het steeds vaker in de problemen en moest regelmatig de lange bal gehanteerd worden om met een minimale voorsprong de kleedkamers op te zoeken.

Kozakken Boys had zich een makkelijke middag kunnen bezorgen. Enkele minuten na het fluitsignaal voor de tweede helft faalde Mutzers oog in oog met de keeper. Lang bleef dat de enige kans tot verdubbeling van de score want de Treffers kroop steeds dichter naar het doel van Nils den Hartog en liet aanvallend steeds vaker van zich spreken, maar faalde structureel in de afronding. In de slotfase kreeg Kozakken Boys nog een aantal mogelijkheden in de omschakeling, maar het bleef bij 0-1 waardoor Kozakken Boys met drie punten in de tas vertrok uit Groesbeek.