Joël Donald (schot)
92'

2e divisie 2e divisie

25 mei 2019 15:30

Kozakken Boys sluit het seizoen in mineur af. Het verspeelde de periodetitel door in Scheveningen met 4-2 te verliezen. De 3e periodetitel ging nu naar Jong-Vitesse.

In de eerste helft van het duel tussen Scheveningen en Kozakken Boys vielen geen doelpunten. Pas na de onderbreking werden de toeschouwers getrakteerd op doelpunten. Scheveningen kwam op een 2-0 voorsprong. Van Ingen nam de aansluitingstreffer vervolgens voor zijn rekening (2-1).

Vijf minuten voor het einde leek Scheveningen het duel via Donald op slot te gooien met de 3-1, maar luttele minuten later was het Bolsius die nog spanning bracht in de slotfase door de tweede treffer van Kozakken Boys te maken.

Vlak voor het eindsignaal was het Jakoba die de bal voor het intikken had, maar zijn poging verdween over het doel. Uiteindelijk was het slotakkoord nog voor Scheveningen en eindigde wedstrijd in een 4-2 overwinning voor Scheveningen.

Kozakken Boys eindigt het seizoen daardoor op de 7e plaats en heeft zich na een stroeve start van de competitie toch goed hersteld.