Ali Khaldi
Merijn Wolters

2e divisie 2e divisie

17 november 2018 15:00

Kozakken Boys heeft eindelijk zijn eerste thuisoverwinning te pakken. Barendrecht werd kinderlijk eenvoudig opzij gezet. De Werkendammers wonnen met 4-0.

In het eerste bedrijf was nog weinig te merken van wat een eenvoudige wedstrijd zal worden. Zowel Barendrecht als Kozakken Boys speelden erg matig. Vlak voor rust was het Jeffrey Rijsdijk die de ban brak. Zijn schot vloog laag in het doel waarna de arbiter van dienst vrijwel meteen floot voor het rustsignaal.

Barendrecht presteerde in de tweede helft zeer ondermaats en Kozakken Boys kon makkelijk de vrije man vinden. Het overgewicht werd ditmaal ook uitbetaald in doelpunten. Mats van Huijgevoort en clubtopscorer El Azzouti (2x) waren verantwoordelijk voor de doelpunten in de tweede helft.

Kozakken Boys vertrekt volgende week met een goed gevoel richting Spakenburg. Waar “De Blauwen” de tegenstander zijn.