GVVV

0 - 1

2e divisie 2e divisie

19 januari 2019 14:30

Kozakken Boys heeft het uitduel met GVVV winnend afgesloten. Daarmee werd de gedachte naar de thuisnederlaag een week geleden tegen directe degradatieconcurrent Scheveningen uitgewist. De ploeg van Michel Langerak kwam voor rust verdiend op een 0-1 voorsprong en hield knap stand tegen GVVV waardoor 0-1 ook de einduitslag betekende.

Don Bolsius mocht zich kronen tot matchwinnaar. Zijn intikker op een harde bal van Stout was genoeg om GVVV een verlies toe te dienen. De buitenspeler moest na ruim een kwartier zijn opwachting maken omdat nieuwkomer van Veenhoven geblesseerd was geraakt. Een kwartier later bewees hij zich als scorende invaller.

De tweede helft zette de thuisploeg wat aan en ging op jacht naar de gelijkmaker. Na een kleine aanvalsstorm van de Veenendalers was het tot drie keer toe de Werkendamse combinatie Eekman-El Azzouti die net niet tot scoren kwam. Zo bleef het tot aan het eindsignaal spannend, maar trok Kozakken Boys verdiend aan het langste eind.