94'

2e divisie 2e divisie

20 oktober 2018 14:30

Onbekend

In een competitieronde waarin de middenmoot en de subtop naar elkaar toe kruipen, kon Kozakken Boys aan het eind van de middag ook drie punten bijschrijven. De resultaten zaten tot op heden vaak tegen voor Kozakken Boys, maar tegen Maassluis was één strafschop genoeg voor de 0-1 overwinning. Ook werd voor de eerste keer dit seizoen het doel schoongehouden.

Jakoba en Bot keerden terug in de basisopstelling en Nils den Hartog was eerste doelman. De grootste kans tot aan het openingsdoelpunt was een dwarrelende voorzet op de lat van Mats van Huijgevoort. Enkele minuten later kreeg Kozakken Boys een strafschop cadeau van Maassluis. Een oliedomme overtreding werd bestraft en spits El Azzouti pakte het presentje met alle plezier uit.

Vlak na rust creëerde diezelfde El Azzouti een levensgrote kans. Een prachtige aanname zette hem op vijf meter van de doelman, maar hij faalde in de afronding. Maassluis werd na die mogelijkheid voor Kozakken Boys gevaarlijker en ging op zoek naar de gelijkmaker. De Werkendammers bleven in het restant van de wedstrijd overeind en mochten na negentig minuten drie punten bijschrijven, waardoor het voorzichtig weer omhoog mag gaan kijken.