0 - 14

Kozakken Boys MO17-1

Groep 2 17

8 september 2018 12:30

Vandaag speelden wij onze eerste wedstrijd van dit seizoen. Om 12.30 uur mochten wij aan de aftrap verschijnen tegen v.v. Papendrecht MO17-2.
Met een aantal nieuwe meiden in ons team van zowel de MO15 of een andere club mogen wij dit seizoen met 17 gemotiveerde meiden hopelijk een goed resultaat neer gaan zetten.
Nadat we met de pont in Papendrecht waren aangekomen, omgekleed waren en op het veld stonden mochten we eindelijk gaan beginnen!
We begonnen meteen goed, binnen 20 minuten wist Lisa het doel van de tegenpartij al 2 keer te vinden. Voor rust mochten Kimberley en Tsowinar de keeper van de tegenpartij 4 keer laten vissen. Ruststand 0-6. In de rust werd verteld dat we gewoon scherp moesten blijven en verder moesten gaan met doelpunten maken. In de tweede helft wisten  Kimberly (3x), Tsowinar (3x), Dirkje en Kayra te scoren. Hiermee winnen wij de wedstrijd met 0-14 en hebben wij een goede start van ons seizoen neergezet.
Woensdag spelen we weer voor de beker, tegenstander is dan v.v. Woudrichem MO17-1. De wedstrijd begint om 19.45 uur in Werkendam.