kevin Vermeulen (lob)
56'
Darren Maatsen (intikker)

10 augustus 2018 20:00

Op een druk bezocht sportpark de Zwaaier speelde Kozakken Boys zijn vijfde wedstrijd in de voorbereiding. RKC Waalwijk was onze tegenstander en keerde Juriën Gaari weer even terug in Werkendam. Hij speelde de gehele wedstrijd bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie.
Kozakken Boys zette veel druk op RKC Waalwijk wat na tien minuten de 1-0 opleverde. Na goed doorkoppen van Don Bolsius ging Irvingly van Eijma alleen op de doelman af en scoorde zo tegen zijn oude club. Na slecht uitverdedigen kwam RKC na 18 min. op gelijkehoogte door een doelpunt van Kevin Vermeulen, dit werd tevens de ruststand.10 min. na rust kwam RKC Waalwijk op 1-2 door Darren Maatsen, die van dicht bij kon intikken. Halfverwege de tweede helft kreeg Irvingly van Eijma een grote kans, op gezet door Tim Eekman, maar de doelman van RKC Waalwijk greep goed in. Mede hierdoor verloor Kozakken Boys, maar speelde een prima oefenduel tegen een goede tegenstander.