40'
Thijs Dallinga (kopbal)
68'

4 augustus 2018 12:30

Vandaag speelde wij onze eerst uitwedstrijd van het seizoen. In Zuidlaarderveen was Jong FC Groningen onze tegenstander. Het was duidelijk te zien dat zij al langer aan hun voorbereiding bezig zijn.

Kozakken Boys creëerde voor rust enkele kansen via Bolsius en Stout, maar helaas leerde dit geen doelpunten op. Net voor rust kwam Jong FC Groningen op een 1-0 voorsprong door een schitterd schot van Mateo Cassierra. Halfverwege de tweede helft kopte Thijs Dallinga de 2-0 binnen. Wij werden niet meer gevaarlijk, waardoor dit ook de eindstand werd.

A.s. dinsdag spelen we weer een oefenwedstrijd, nu thuis tegen Sportlust '46 (1e klasse za.)

Klik hier voor de samenvatting van Jong FC Groningen - Kozakken Boys.