JO19 stunt voor EM Cup tegen Heukelum 1

31 oktober 2019 21:00

KB Jeugd

Gisteren heeft Kozakken Boys JO19-1 een bijzonder knap resultaat behaald. In de EM-Cup werd 2e klasser Heukelum 1, van oud-JO19 trainer Jerome Ceton, verslagen.

De eerste helft speelde de Werkendammers uitstekend en was het genieten voor het aanwezige publiek. Door doelpunten van Areano van Seeters en Huib van Wijk ging men met 2-0 de rust in.

Na de rust ging het snel met de doelpunten en was het genieten voor de toeschouwers. Binnen 10 minuten, stond er een 5-2 voorsprong voor de boys op het scorebord. Met wederom 3 goals van Huib van Wijk.

Helaas werd het spel van de JO19 in de laatste 20 minuten wat slordiger en daar kwam de volwassenheid om de hoek kijken. Helaas scoorde Heukelum nog 3 keer, waardoor het nemen van strafschoppen de beslissing moest brengen.
Door goed keeperswerk van Boniso gaat de JO19-1 naar de volgende ronde.

Al met al een uitstekende prestatie van onze jeugd!