Kozakken Boys richt pijlen op vierde zege op rij

18 april 2019 23:15

KB Media/Amber van Lieshout

Weet Kozakken Boys vier wedstrijden op rij te winnen? Na de zeges op De Treffers, Jong Almere City en Spakenburg wacht zaterdag FC Lienden. Het duel op Sportpark De Abdijhof begint om 15:30 uur.

Het was een heerlijke overwinning op Spakenburg, een verjaardagsfeestje met drie punten als cadeau. Nu gaat het vizier weer op het Lienden van trainer Hans van de Haar. De ploeg staat momenteel zestiende in de Tweede Divisie, een plek met nacompetitie in het vooruitzicht.

Kozakken Boys staat achtste op de ranglijst, met 47 punten uit 29 wedstrijden. Kijkend naar die stand lijken de Boys favoriet, maar een kijkje in het verleden zegt wat anders.

Zeven keer eerder stonden de Werkendammers en FC Lienden tegenover elkaar. Daarvan wist Kozakken Boys drie ontmoetingen te winnen. Vier keer gingen de drie punten naar Lienden.

De laatste twee wedstrijden werden met duidelijke cijfers gewonnen door de ploeg van Michel Langerak: 5-0 en 3-0. In die laatste ontmoeting werden twee van de drie goals in de blessuretijd van de tweede helft gemaakt.

Zullen we afspreken dat we het zaterdag niet zó spannend maken, Boys? De wedstrijd tussen FC Lieden en Kozakken Boys begint om 15:30 uur op Sportpark De Abdijhof. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter W.H. Bronsvoort.

De Supportersbus naar Lienden vertrekt om 14:00 uur vanaf De Zwaaier.