Kozakken Boys eenvoudig naar halve finale EM Cup

18 april 2018 15:30

Tweevoudig toernooiwinnaar Kozakken Boys heeft zich dinsdagavond eenvoudig geplaatst voor de halve finale van de EM Cup. Op De Zwaaier werd het 8-1 tegen zondagvierdeklasser DSC.

De bezoekers gingen voortvarend van start en kwamen binnen de minuut op een 0-1 voorsprong, maar lang konden zij niet van de voorsprong genieten. Na zeven minuten bracht Abdulsamed Addullahi de stand op 1-1.

Daarna ging de thuisploeg door en kwam via doelpunten van Gwaeron Stout (3x) en Abdulsamed Abdullahi op 5-1, wat tevens de ruststand was.

De tweede helft begon weer met een grote kans voor de bezoekers, maar deze keer bleef een doelpunt uit. Vervolgens ging Kozakken Boys verder en bepaalde door goals van Abdulsamed Abdullahi en Ahmed el Azzouti (2x) de eindstand op 8-1.

Bron: Regio-Voetbal