Wedstrijdverslagen - Kozakken Boys

Wedstrijdverslagen

Eindelijk was het zover, het G-Team kon weer eens een echte competitiewedstrijd spelen.  Wat hebben de spelers lang alleen maar getraind, vooral door Corona, maar ook omdat we onvoldoende spelers(sters) hadden om ons in te schrijven voor de KNVB competitie.
Wel was er het Proxsys toernooi in de sporthal in Gorinchem, waar we het geweldig deden en de tweede plaats behaalden.
Op zaterdag 4 februari begon de veldcompetite en was Unitas G1 de tegenstander. Gelukkig hadden zij ook best veel spelers zodat wij niet te veel spelers aan de kant hoefden te houden. Het was lekker weer en de teams bleken helemaal aan elkaar gewaagd, beiden kregen veel kansen en het was vaak spannend voor de goal van Unitas maar ook bij ons.  Uiteindelijk was het resultaat een verdienstelijk gelijkspel, 1-1, wat een geweldig resultaat was, omdat wij de laatste wedstrijd tegen Unitas (nog voor Corona) met iets van 10-0 hadden verloren.  Een groot compliment aan de spelers maar vooral aan keeper Philip, die de meest lastige ballen uit de goal hield.
Het was vooral fijn te merken dat de spelers elkaars foutjes accepteerden en de wedstrijd samen tot een goed einde brachten. 
Top gespeeld G-team, ga zo door. 

John.
 

Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!