Van de Meulenhof verlengt contract in Werkendam

17 maart 2022 17:00

Devin van der Wiel/KB Media

Kozakken Boys en Mike van de Meulenhof hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis met de 22-jarige doelman duurt tot de zomer van 2024.

Van de Meulenhof sloot in november 2021 aan bij onze club en tekende een contract tot het einde van het lopende seizoen. Sinds de hervatting van de competitie is Van de Meulenhof de eerste keus onder de lat en speelde tot dusver vier officiële wedstrijden in het eerste elftal.

‘Ik ben enorm goed opgevangen in het team en kan nu al zeggen dat ik me thuis voel bij Kozakken Boys’, aldus Van de Meulenhof. ‘Ik ben na anderhalf jaar clubloos te zijn geweest enorm blij om weer voetballer te zijn. Het gaat goed voor mijn gevoel, het spreekt vertrouwen uit dat de club al na zo’n korte periode mijn contract met twee jaar heeft willen verlengen.’

Van de Meulenhof doorliep de jeugdopleiding van PSV en keepte 27 duels bij de beloften op De Herdgang. In 2020 vertrok de geboren Helmonder uit Eindhoven. Het profvoetbal heeft de voormalig jeugdinternational nog niet uit zijn hoofd gezet: ’Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben als profvoetballer. Ik ben nog jong en Kozakken Boys is voor mij een goede plek om mezelf te ontwikkelen en me in de kijker te spelen’.

Afgelopen zaterdag tegen HHC ontbrak Van den Meulenhof vanwege ziekte, maar tegen Noordwijk wil de goalie er weer staan. ‘Sinds de winterstop valt het kwartje gelukkig steeds de goede kant op. Voor de winter kregen we vaak in de laatste minuten de deksel op onze neus, nu is dat andersom. Ik denk dat het onze kracht is dat we, ondanks dat het af en toe tegen zat, altijd als groep bij elkaar zijn gebleven en vertrouwen hebben gehad dat de punten zouden komen. We moeten deze lijn nu doorzetten en een paar plekjes stijgen op de ranglijst’.

Kozakken Boys en de technische commissie is blij met het aanblijven van Mike en wenst hem veel succes toe op De Zwaaier.

Delen

Lees meer over:
Mike van de Meulenhof selectienieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!