Lars Hutten tekent bij Kozakken Boys

7 februari 2021 16:30

Devin van der Wiel/KB Media

Kozakken Boys heeft voor aankomend seizoen Lars Hutten kunnen toevoegen aan de selectie. De 30-jarige aanvaller uit Kaatsheuvel tekende deze week een contract tot de zomer van 2022 in Werkendam. Hutten is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij TOP Oss.

Hutten begon met voetballen bij JPS in zijn geboorteplaats Tilburg, waarna hij via de jeugdopleiding van Willem II en PSV begon aan een loopbaan met meer dan 250 wedstrijden in het betaald voetbal. Via onder meer Willem II, Excelsior, Fortuna Sittard en het Duitse SV Rödinghausen strijkt de Brabander nu neer bij Kozakken Boys. 

Copyright-ProShots-2695583.jpg

Lars Hutten opent namens Fortuna Sittard op 16 december 2018 de score op bezoek bij Feyenoord (0-2). De aanvaller maakte in het seizoen 2018/19 25 keer zijn opwachting in de Eredivisie. (Foto: Pro Shots / Dennis Wielders)

‘Met Lars hebben we een ervaren speler in huis gehaald die op meerdere posities in een aanvallende rol uit de voeten kan’, vertelt trainer Rick Adjei over de zoon van oud-prof Corné Hutten en neef van voetbalschoolhouder Leon Hutten (meer dan 450 duels voor RKC). ‘Lars is een type dat de strijd aan gaat en een enorme drive heeft. We zijn enorm bij dat we Lars aan ons hebben kunnen binden voor volgend seizoen.’

Kozakken Boys heet Lars van Harte welkom en wenst hem veel succes toe in Werkendam!

Selectie Kozakken Boys 2021/2022: Leon Bot, Tarik Fagrach, Lars Hutten, Sven van Ingen, Frenk Keukens, Ricardo Kieboom, Kubilay Koylu, Johnny Lommers, Thomas Marijnissen, Nizar Mekkaoui, Norichio Nieveld, Jeffrey van Nuland, Yasin Ouja, Kaj Ramsteijn, Jan Schimmel, Gwaeron Stout, Mark Veenhoven en Stephen Warmolts. 

Delen

Lees meer over:
Leon Hutten selectienieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!