Nieuws van de A-selectie

30 december 2020 11:00

het Bestuur

Door de TC en trainer wordt er achter de schermen hard gewerkt om de A-selectie voor volgend seizoen een gezicht te geven. Hoewel het in deze tijd lastig is om ver vooruit te kijken stellen we alles in het werk om ook volgend seizoen weer een sterke selectie op de been te brengen.

We zijn dan ook zeer verheugd om mee te kunnen delen dat tot op heden de volgende spelers hun verblijf bij Kozakken Boys hebben verlengd:

Frenk Keukens (2 jaar) , Stephen Warmolts (2 jaar), Jeffrey van Nuland (1 jaar),  Kaj Ramsteijn (1 jaar), Nizar Mekkaoui (2 jaar), Sven van Ingen (2 jaar), Leon Bot (1 jaar) en Yasin Ouja (2 jaar). 

We zijn erg blij en tevreden met de verlengingen en feliciteren de spelers met hun langere verblijf op De Zwaaier en wensen hen veel succes toe.

De volgende spelers beschikken over een doorlopend contract en zijn volgend jaar ook op De Zwaaier te bewonderen:

Gwaeron Stout, Mark Veenhoven, Norichio Nieveld en Thomas Marijnissen.

Nils den Hartog heeft aangegeven zijn doorlopende contract na afloop van dit seizoen in te leveren. Nils gaat voorrang geven aan zijn maatschappelijke carrière en de combinatie van werk en trainen en spelen op dit niveau gaat hem niet langer lukken. Wij betreuren dit besluit maar hebben begrip voor zijn situatie. Nils zal zijn keeperscarrière waarschijnlijk op lager niveau voortzetten.

Het aflopende half jaar contract van Prince Rajcomar wordt niet verlengd, hij verlaat de club per 31-12. We bedanken hem voor zijn inzet voor onze club. 

Trainer Rick Adjei heeft zijn contract bij de club met 2 jaar verlengd. De samenwerking tussen Rick, de spelers, staf, TC en bestuur verloopt naar grote tevredenheid en daarmee staat er een goede basis voor de komende jaren. Rick is een jonge, ambitieuze trainer die veel energie in het trainerschap stopt en zich ook achter de schermen volop voor de club inzet. We zijn dan ook zeer content met zijn contractverlenging.

Voor nu hopen we vooral dat we ergens in de komende maanden de competitie kunnen hervatten en we de poorten van ons sportpark weer mogen openen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Bestuur sv Kozakken Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!