Kozakken Boys bekert tegen Derde Divisionist DEM

6 oktober 2020 8:15

KB Media / Amber van Lieshout

Na een voetballoos weekend staat er woensdag een doordeweeks duel op het programma van Kozakken Boys. In de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker is Derde Divisionist DEM de tegenstander.

Afgelopen weekend ging er een streep door de wedstrijd tegen Koninklijke HFC vanwege coronabesmettingen bij de Haarlemmers. Het laatste duel van de ploeg van trainer Rick Adjei dateert van 26 september. Toen speelden de Boys met 2-2 gelijk tegen Katwijk.

Kozakken Boys kwam razendsnel op een 2-0 achterstand, maar maakte al snel de aansluitingstreffer via Gwaeron Stout. Na iets meer dan een uur spelen viel uiteindelijk de 2-2, gemaakt door Kay Tejan.

DEM, afkomstig uit Beverwijk, speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Westlandia. De ploeg staat nu vijftiende in de Derde Divisie, met vijf punten uit evenveel wedstrijden. Kozakken Boys is de huidige nummer zes in de Tweede Divisie en heeft acht punten na vier wedstrijden.

De ploeg uit Beverwijk bereikte overigens de tweede kwalificatieronde door VVOG met 2-0 te verslaan. Daar had het team van trainer Kiri Kalaitzis overigens wel 120 minuten voor nodig. Kozakken Boys en DEM speelden nog nooit eerder tegen elkaar en dus is het woensdag een primeur. Het duel op Sportpark De Zwaaier begint om 20:00 uur. De winnaar van de wedstrijd treft in de eerste ronde thuis de winnaar van de wedstrijd tussen Harkemase Boys en Flevo Boys.

Omdat publiek helaas niet aanwezig mag zijn, hebben wij voor u live streaming verzorgd. Dit wordt mogelijk gemaakt door MEEVES PIPES uit Meerkerk, waarvoor onze hartelijke dank.

logo-meeverpipes.png

U kunt de wedstrijd thuis LIVE zien via YouTube,  door te klikken op onderstaande foto komt u automatisch bij de wedstrijd terecht.

Teamfoto_20-21.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!