Welkom bij de Club van 50

2 juni 2020 20:15

De Club van 50

De Club van 50 heeft nu ook haar plaats op de website gekregen! Wij willen jullie via de weg op de hoogte houden over de zaken met betrekking op Club van 50! Om te beginnen met onderstaand bericht.

Beste leden van de Club van 50,

Allereerst hopen we dat iedereen gezond is en blijft. Helaas is het voor ons allemaal al even geleden dat we op ons sportpark zijn geweest en op korte termijn zit daar nog niet veel verandering in.

Aangezien rond deze periode normaalgesproken de ledenvergadering van de Club van 50 wordt gehouden, willen wij graag een update geven.
Door de huidige omstandigheden is het dit jaar nog niet mogelijk om de ledenvergadering te houden. Hierdoor zijn er nog weinig initiatieven bekend en is er uiteraard nog geen bestemming van de opbrengst.

De Club van 50 probeert de ledenvergadering voor nu te verplaatsen naar oktober van dit jaar, uiteraard afhankelijk van de situatie op dat moment.
We hopen dat we voor die tijd weer regelmatig naar het veld kunnen gaan en dat ook onze nieuwe kantine af is. Mogelijk geeft de nieuwe kantine ook ideeën voor wat we dit jaar met de opbrengsten van de Club van 50 zouden kunnen doen.

Mochten jullie tussentijds initiatieven aan willen dragen, horen wij dit graag. Het e-mailadres is als volgt; clubvan50@kozakkenboys.nl

Groeten en hopelijk tot snel,

De Club van 50
Thomas, Hendri en Aart

Delen

Lees meer over:
Club van 50
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!