Andere invalshoek voor de Individuele trainingen

14 augustus 2022 11:45


De afgelopen 2-jaar is door vele spelers deelgenomen aan de individuele trainingen. Het succes van het 1e jaar heeft het bestuur doen besluiten om deze trainingen te professionaliseren door het aantrekken van Marc Bos-Rongen, een UEFA-A trainer met ervaring bij betaalde clubs in binnen- en buitenland.

Echter………na 2-jaar trainingen en data te hebben verzameld is gebleken dat teveel spelers gedurende het seizoen hebben afgezegd om redenen, die niet acceptabel zijn.

Dit is mede de schuld van ons zelf door het vrijblijvende karakter dat we aan deze trainingen hebben gegeven.

Het heeft de opleiding wel doen besluiten om af te stappen van het vrijblijvende en alleen spelers op deze trainingen toe te laten, die praktisch altijd aanwezig zijn, of zijn geweest.

Nieuwe spelers en spelers die reeds deelnamen, maken vooraf de afspraak dat zij, uitzonderingen daar gelaten, altijd aanwezig zullen zijn.

We voorkomen hiermee dat de trainer ineens met 2 spelers op het veld staat, terwijl de trainingen voorbereid en uitgezet worden voor 6 spelers.

De start van de 1e individuele trainingen zijn op donderdag 1 september en op vrijdag 2 september 2022. Binnenkort wordt op de site de indeling van spelers bekend gemaakt, waarbij we in een later stadium besluiten, of we 2 sessies van circa 10 trainingen doen, of 1 voor een heel seizoen.

Wij rekenen op uw begrip.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!