Indeling jeugdteams seizoen 2021-2022

7 juni 2021 20:30

Jeugdcommissie

Na enige weken van puzzelen samen met de betrokken trainers, is de TCJ er weer in geslaagd om alle jeugdteams zowel in aantallen als in niveau voltallig te krijgen.
Vrijwel alle teams zijn inmiddels ook al voorzien van de benodigde begeleiding. Uiteraard zijn we daar erg blij mee.

Na het afsluiten van de wedstrijden om de Regiocup (op zaterdag 26 juni), kunnen we dus allemaal met een gerust gevoel gaan genieten van een welverdiende vakantie.
Daarna zien we jullie graag weer allemaal uitgerust en in goede gezondheid terug op de club voor de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen.

De trainingen van de jeugdteams mogen vanaf 16 augustus weer van start. Uiteraard kan elk team zelf bepalen, afhankelijk van vakanties van spelers en trainers, wanneer ze willen beginnen met de trainingen. 
Zorg wel dat je voor aanvang van de eerste training, altijd Chris Admiraal hiervan even op de hoogte stelt. Dan liggen de trainingsspullen, zoals gebruikelijk, weer netjes voor jullie team klaar.

Bijgesloten treft je het trainingsschema voor volgend seizoen aan, zodat een ieder weet op welke dagen en tijden zijn/haar team is ingedeeld.

Wij hopen allemaal dat het komende seizoen weer “normaal” zal verlopen. Wij kijken ontzettend uit naar de wekelijks competitiewedstrijden met een gezellige drukte op ons complex, zonder beperkingen. Dat is natuurlijk hetgeen waar elke speler, trainer of  supporter uiteindelijk het meeste plezier uit haalt. 

Bovendien kunnen de teams en de spelers zich met competitieve wedstrijden ook beter ontwikkelen. Prestaties en plezier gaan zo hand in hand!

Hieronder de teamindelingen en de veldindeling trainingen:

JO19 + MO19 

JO18

JO17 + MO17

JO16

JO15 + MO15

JO14

JO13 + MO13

JO12

JO11 + MO11

JO10

JO9 + MO9

JO8

JO6

Veldindeling trainingen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!