RegioCup voor jeugd van start

1 juni 2021 10:15


Goed nieuws. De aangekondigde versoepelingen van afgelopen vrijdagavond betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers. We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. Dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen en ook het meeste plezier aan beleven!

De KNVB Regiocup wordt voor alle jeugdteams gespeeld op de volgende zaterdagen: 5, 12, 19, 26 juni. Morgen zullen alle wedstrijden van de teams gepubliceerd staan in Sportlink en de Voetbal.nl-app. Met de verruimde maatregelen ten aanzien van jeugdvoetbal is ook bekend geworden dat kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt.

Helaas zijn ouders bij de wedstrijden nog steeds niet toegestaan, met uitzondering van de personen die op dat moment een actieve rol hebben bij de wedstrijden zoals trainers, vlaggers en scheidsrechters.

Uiteraard geldt op het complex (kleedkamers/kantine) nog steeds ten alle tijden de basismaatregelen, denk bijvoorbeeld aan het in acht nemen van de anderhalve meter afstand.

Om tijdens dit "toetje" van het voetbalseizoen fit de wedstrijden in kunnen gaan, zullen de trainingen pas op donderdag 24 juni eindigen voor alle jeugdteams.

Wij wensen alle teams succes met nog een aantal spannende wedstrijden, maar vooral heel veel plezier!

Alle wedstrijden voor de RegioCup zijn natuurlijk te vinden op de website, o.a. bij "programma" maar ook op iedere teampagina.

PROGRAMMA

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!