Geslaagde meisjes/dames clinic Kozakken Boys.

16 mei 2021 17:00

KB Media

Enkele weken geleden kwamen we op het idee om voor de meiden en dames van Kozakken Boys een voetbalclinic te organiseren. Door onze hoofd opleidingen Peter Drijver werd een werkgroep van 7 personen bij elkaar gevonden, inclusief Peter zelf en met elkaar gingen we deze dag organiseren.

De datum van zaterdag 15 mei werd vastgezet en hierna ging iedereen hard aan de slag . Flyers werden gedrukt ,die hierna op diverse plaatsen in en rondom Werkendam werden opgehangen. Want deze dag moest niet alleen voor onze huidige leden zijn ,maar we zagen ook graag dat er nieuwe meiden/dames kwamen die met het vrouwenvoetbal kennis wilden maken. En misschien dan wel bij ons lid wilden worden. Tot en met 8 mei kon er ingeschreven worden en dit werd een succes .

foto_7.jpg foto_8.jpg foto_21.jpg

Naar verloop van tijd zaten we op wel 40 nieuwe aanmeldingen bovenop onze eigen leden en kwam het punt om te zeggen dat we vol zaten. Na deze limiet van 8 mei konden we de groepen in gaan delen en de puntjes op de i gezet worden.

  foto_13.jpg foto_15.jpg foto_17.jpg

Afgelopen vrijdag kwamen we als groep op het hoofdveld alvast alles klaar zetten voor de A-selectie , die deze clinic gingen verzorgen. Met hoofdtrainer van het eerste elftal Rick Adjei werd in een eerder stadium al het een en ander vast gelegd wat de oefenstof ging worden deze dag. Zo zouden de meiden deze ochtend langs wel 9 onderdelen gaan, waar veel aan bod kwam. Positiespel, pass- en trapvormen, core-stability, afwerkvormen, partijspel, technische vaardigheden, aan alles werd gedacht. Ook de keepsters werden op hun wenken bediend door getraind te worden door de keeperstrainer van het eerste. Vanmorgen was het eindelijk zover en gingen om half 10 de poorten van ons mooie sportcomplex open. Het weer was ons gelukkig goed gezind en al snel liep onze accommodatie vol met dol enthousiaste meiden en dames.

  foto_5.jpg foto_12.jpg foto_18.jpg

Over de 100 deelneemsters mochten we verwelkomen en die gingen in groepjes van onderdeel naar onderdeel. Het plezier spatte er vanaf bij zowel de meiden als bij de eerste elftal spelers deze morgen. Op twee hoeken van het veld stond er een tafel gepositioneerd als rustplaats met hierop water, appels en zoetigheid. Om half 1 eindigde het programma en werd er nog een groepsfoto gemaakt met alle deelnemers en de A-selectie die er mede voor hebben gezorgd dat dit een geslaagde ochtend werd.

Groepsfoto_voetbalclinic_meisjes-dames.jpg

Na afloop kwamen vanuit de kantine nog lekkere hapjes naar buiten en kon iedereen moe maar voldaan weer lekker richting huis. Al met al een zeer geslaagde ochtend voor het meiden/dames voetbal bij Kozakken Boys. We hopen dat er meiden zijn die ons na deze clinic willen komen versterken. Heb je geen inschrijfformulier meegenomen vandaag, kijk dan snel op onze website : www.kozakkenboys.nl . Want ook hier kun je je laten inschrijven.

Vanaf deze plaats wilen wij graag iedereen bedanken die zijn steentje bijgedragen heeft om van deze clinic een succes te maken. Het was geweldig en voor herhaling vatbaar.

bovenstaande foto's zijn gemaakt door Teus Admiraal

 

Tevens zijn er deze ochtend videobeelden en intervieuws gemaakt voor Dolf Kornet, Ad Pellicaan en Berry van Houwelingen, het resultaat vindt u hieronder:

Sfeerreportage meisjes/dames voetbalclinic

 

En nog enkele foto's gemaakt door de organisatie zelf:

20210515_100605.jpg 20210515_100601.jpg 3.jpg

4.jpg 5.jpg 6.jpg

7.jpg 8.jpg 9.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!