Vrijwilligers gezocht

29 maart 2021 13:00


Tot op heden worden wij door de Corona maatregelen helaas beperkt in onze activiteiten bij de club. Gelukkig heeft de jeugd in elk geval "gewoon" kunnen doortrainen en zijn we ook weer bezig met onderlinge wedstrijden op de zaterdag. Toch missen we met zijn allen de spannende wedstrijden, de leuke events voor de jongste jeugd en uiteraard de onderlinge contacten op het voetbalveld. We gaan er echter vanuit dat we volgend seizoen weer terug kunnen naar het oude vertrouwde "normaal". Om alles volgend seizoen weer volledig op te pakken, zijn er uiteraard ook voldoende vrijwilligers nodig.

Daarom doen wij nu alvast een dringende oproep aan ouders, senioren of supporters van onze jeugdleden, om zich te melden voor een van onderstaande noodzakelijke taken binnen de jeugdafdeling voor het volgende seizoen:

  • trainers/leiders voor JO15/14 teams 
  • grensrechters voor JO18-1 / JO18-2 en O23
  • nieuwe leden voor de activiteitencommissie (organiseren van o.a. Sinterklaas, bingo, tentenkamp, ouder-kind toernooi voor jongste jeugd)
  • scheidsrechterscoordinator jeugd (indelen van scheidsrechters op zaterdag)

Laten we niet vergeten dat onze club draait op vrijwilligers en als we alles goed willen doen voor onze jeugdleden nog steeds geldt: vele handen maken licht werk.

Interesse? Neem contact op met Vincent Wijmans, 06-39660158

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!