Lars van Oord (corner)
60'

7 oktober 2017 10:30

Kozakken Boys JO12-1 verliest oefenduel.

Zaterdag speelde de jongens van de JO12-1 een oefenduel in Meteren tegen MVV’58.

Door afwezigheid van Floris (Blessure) Rowan (Ziek) en Sam  werden Benjamin Vogel en Lars van Oord van de JO11-1 bij de groep gehaald zodat we met genoeg man op pad konden.

De eerste helft was MVV’58 beter dan Kozakken Boys mede door de tegenwind op het open veld stonden de jongens in de rust met 3-0 achter,

Na de rust kwamen de jongens fris uit de kleedkamer met de wil om proberen te winnen , Lars van Oord maakte een mooi ingedraaide corner van Benjamin  Vogel af  waardoor de jongens weer een beetje terug kwamen in de wedstrijd , helaas kwam later de 4-1 van MVV’ 58 door een counter van hun een van de weinige kansen die hun de 2e helft hadden maakte ze mooi af , Roan van Oord maakt er nog 4-2 van door een mooi schot waardoor wel de 2e helft gewonnen werd en de jongens zich goed hersteld hadden.

We willen Laurens Vogel nog bedanken voor de Chips die hij trakteerde aan het team na afloop niet omdat hij jarig was maar omdat hij vond dat iedereen goed getraind had Klasse van Laurens !!!

• JO11-1 bedankt voor het lenen en meewerken van de spelers.