Onder 12, JO12-1, 3e klasse 2

28 oktober 2017 8:30

Teus Visser

Kozakken Boys JO12-1  wint weer

Zaterdag morgen vroeg op het hoofdveld van Kozakken Boys om 8:30uur was GJS uit Gorinchem de tegenstander voor je jongens van JO12-1.

Na 3 weken geen competitie mochten de jongens zich klaar maken voor de inhaalslag met de andere teams , sommige teams lopen 2 wedstrijden voor.

De opdracht lijkt simpel als we alle wedstrijden die we achterlopen winnen zijn we alleen koploper,zaterdag was de eerste kans.

De wedstrijd begon rommelig maar na ongeveer een kwartier was het Emiel Dolislager die de 1-0 maakte en hier mee zijn 13e doelpunt dit seizoen vierde, niet veel later scoorde Laurens Vogel met een knap afstandsschot.

Stijn Vorthoren maakte voor rust nog 2 mooie goals waardoor ze gingen rusten met een 4-0 stand

Na rust maakte Stijn Vorthoren zijn 3e goal deze wedstrijd en zijn 7e goal dit seizoen , ook Sam van der Straaten scoorde nog  allemaal heel goed gedaan , natuurlijk is iedereen even belangrijk geweest voor het team niet alleen de doelpunten makers.