Veerdam 4
5308JH
AALST GLD
tel. 0418-671261

Zaterdag 4 maart om 10:00 reisden we vanaf de Zwaaier richting Roda Boys in Aalst. Daar aangekomen was het even zoeken naar een kleedkamer, want die waren allemaal bezet. Na een minuutje of 5 was dit opgelost en konden de meiden zichzelf omkleden.

Daarna de warming up gedaan. De tos werd gewonnen door onze aanvoerster Guusje.

De dames gingen sterk van start. In de 5e minuut speelde Jente zich goed vrij, helaas raakte ze meer het gras dan de bal en rolde de bal in de handen van de keepster.
In de 18e minuut nam Femke een corner, hierdoor ontstond een kleine kans voor Lynne.
Vanaf minuut 20 werd het spel niet beter, er werd slecht overgespeeld en de bal werd veel in het wilde weg getrapt. Wat leidde in de 27e en 31e minuut tot twee grote kansen voor de tegenstander.
In de 38e minuut nam Femke een corner, welke door de tegenstander het doel in werd gewerkt.
0-1

Na 15 minuutjes rust begonnen we goed aan de tweede helft.
In de 39e minuut kreeg Naomi een goede kans, helaas miste de bal genoeg snelheid waardoor de keepster deze makkelijk kon opvangen.
In de 50e minuut draaide Esmee goed naar binnen, helaas wachtte ze iets te lang met schieten, waardoor de tegenstander deze goed kon blokken.
Niet veel later (55e) krijgt Lynne de bal, werkt hard in de 16 en maakt de 2-0.
Daarna (60e) kwam de tegenstander er heel snel door op het middenveld en kon bijna alleen op de keeper afgaan. Door een hele goed en snelle loop actie werd deze actie goed geblokkeerd door Guusje.
Niet veel later wordt de bal uitgetrapt en mag de tegenstander in gooien. Dit wordt snel door de tegenstander gedaan. De meiden staan niet op te letten waardoor de tegenstander in één keer door kan lopen op het doel en scoort.
1-2
Inmiddels zijn de 35 minuten verstreken, maar de scheids fluit nog niet af.
Er komt nog een aanval van de tegenstander, deze schiet op Veronique welke de bal met twee handen stopt op de grond. De speelster loopt door schiet de bal uit de handen van Veronique en scoort. Veronique, de grensrechter en wij zelf geven dit direct aan bij de scheidsrechter. Hij haalt zijn schouders op en keurt het doelpunt goed.
2-2
Daarna fluit hij direct af.

Wat houden we eraan over.....1 puntje....een gevoel van onrecht en een kapotte keepers handschoen.