4112JT
BEUSICHEM
tel. 0345-501631

De fanatieke lezer heeft waarschijnlijk heel het weekend met smart zitten wachten op het verslag van KB – Wadenoijen. Helaas voor jullie was jullie penvriend een weekendje weg met zijn familie en zal hier dus helaas geen verslag van komen. Maar even in een notendop:
De eindstand is 6-1 geworden. Waarbij Lealy 4x heeft geschoord, Zippora 1x en Esmee 1x. Lennart, Marco en Sandra gaven wel aan dat de meiden een hele goede wedstrijd hebben gespeeld!

Dan terug naar vandaag

Vandaag stond de laatste competitie wedstrijd op het programma. De wedstrijd was verplaatst van zaterdag 27 mei naar 22 mei en daarom moesten we op maandagavond richting Beusichem.
Verzamelen om 17:50 op de Zwaaier want we hadden een rit van 40 minuten voor de boeg. Helaas was dit even niet bij iedereen doorgekomen, maar om 18:00 konden we vertrekken. Op Gorinchem Oost Julia opgehaald en daarna richting BZS.
Iets over half 7 kwamen we aan en zijn we direct naar de kleedkamer gegaan. George was zo vriendelijk om te vertellen dat we in kleedkamer 6 zaten, helaas daar aangekomen was deze al bezet en weken we uit naar kleedkamer 4. De meiden op scherp gezet en de opstelling doorgenomen en nog eens goed duidelijk gemaakt dat we deze wedstrijd willen winnen. Om nog kampioen te kunnen worden zou er een wonder moeten gebeuren aangezien we op doelsaldo een stukje achter liggen.
We beginnen met Sanne, Guusje, Lynn en Lea in de verdediging, daarvoor Jente en Sofija. Op het middenveld neemt Naomi plaats en de voorhoede word ingevuld door Femke, Zippora en Lealy.
Op de bank nemen plaats Julia, Sarah, Kira en Lynne.
De eerste 5 minuten spelen we aardig en de tegenstander zit nog niet goed in de wedstrijd, maar hier kunnen we nog niet van profiteren, daarna gaat ook de tegenstander wat beter voetballen en kunnen we een paar spelden prikjes uitdelen, maar echte kansen zijn het niet.
In de 19e minuut weet Lealy zich goed vrij te spelen en schiet de bal net voorlangs het doel.
Hier na is een kleine drink pauze voor de dames. We voeren gelijk een aantal wissels door en proberen de meiden weer op scherp te zetten.
Direct daarna geeft Femke een voorzet op Lynne, maar helaas gaat deze net naast.
In de 29e minuut komt Kira er goed door, past de bal op Lealy welke hard uithaalt, maar helaas bovenkant lat. Direct daarna komt er nog een kans voor Lynne, maar deze gaat helaas over. De meiden blijven er wel goed boven op zitten. Kira geeft weer een goede voorzet, Lynne schiet maar helaas word deze geblokt door de keeper, Femke krijgt de bal en legt deze terug op Jente welke hem feilloos binnen schiet. 0-1
In de 35e minuut komt Lealy er doorheen en schiet de bal net langs de keeper in de verre hoek. 0-2
Daarna is het rust.

In de rust uitgelegd dat het goed is dat we 0-2 voorstaan, maar dat we nog graag zien dat we weer goed gaan overspelen en de bal in de ploeg gaan houden.
Er word afgetrapt voor de tweede helft. BZS zit feller op de bal. Echter de eerste uitbraak is voor ons in de 38e minuut, Zippora komt er goed doorheen en gaat samen met Lealy op de keeper af. Zippora past de bal naar Lealy, maar die staat helaas buitenspel.
Daarna pakt BZS het spel weer goed op wat resulteert in de eerste echt kans voor BZS is de 39e minuut.
BZS word wat feller in de duels en daardoor spelen ook onze dames wat minder goed over. Echter in de 44e minuut weet Lealy met haar snelheid er weer goed doorheen te komen, haalt uit vanaf randje 16 en schiet de bal over de keeper heen  en schiet de 0-3 binnen.
Daarna word er nog wel druk gezet door BZS wat resulteert in een paar kleine kansje, maar Veronique is hier niet echt moe van geworden.
In de 67e minuut schiet Lealy over en in de 68e minuut schiet Lealy nog een keer op de paal, helaas kan Lynne de rebound net niet binnen de palen schieten en zo eindigen we vandaag met een 0-3 overwinning.

Hiermee sluiten we de competitie af. Helaas moeten we alleen tweedejaars MO15 (+wat extra’s) Ameide voor laten gaan. Hiermee mogen de meiden erg trotst zijn op zich zelf, hebben we een mooie competitie achter de rug met goede overwinningen en een mooie tweede plaats.

Op naar de Final League op 10 juni tegen SCO uit Oosterhout, GJS en Sleeuwijk.