13 mei 2023 8:30

A. Visser

MO 13-1 geeft voorsprong weg en verliest!

Vrijdagavond zijn we met zijn allen wezen bowlen bij piratenland. Dit hadden we nog tegoed omdat we deze winter als team de meeste oliebollen hebben verkocht. Een leuk en gezellig samenzijn, waar fanatiek werd gestreden voor de strike's!!!

Dit weekend stond ASWH MO13-1  thuis op het programma. Enkele weken geleden daar ternauwernood gewonnen met 1 doelpunt verschil. We waren dus aan elkaar gewaagd en wilden we nog een succesje boeken in deze competitie dan waren daar vandaag alle ingrediënten voor aanwezig.

Addy Visser bood zichzelf weer aan om ons te fluiten, waarvoor dank👍. Half 9 klonk het start signaal en gingen we voor wat we waard zijn. Al snel werd duidelijk dat wij de bovenliggende partij waren met een knap doelpunt van Romy in de 4e minuut. Al snel daarop in de 9e minuut was het Romy die de bal keurig klaar lag voor Naomi ,die niet faalde en de keepster kansloos liet! 2-0. Zou het...eindelijk een keer een leuke uitslag voor onze dames..? Niets was minder waar. In een tijdsbestek van 14 minuten kregen we maar liefst 5! goals om de oren. Misschien dachten we dat we er al waren, was het gemakzucht..? Dit mag helaas niet gebeuren. Gelukkig prikte Maud er nog een goaltje in voor rust waardoor we met een 3-5 achterstand de kleedkamer opzochten. Dit was zeer onnodig en zeker Kozakken onwaardig. Zo zonde.

2e helft wat verschuivingen gedaan waar we dachten toch weer mee de wedstrijd in te komen. We waren met 16 compleet vandaag en we doen los van blessure gevallen er alles aan om iedereen dezelfde speeltijd te geven. Dit gaat soms ten koste van het spel. We gaven ons nog niet gewonnen en kwamen net na rust goed uit de startblokken. Kansen waren er ruimschoots aan onze zijde ,maar de bal wilde niet tussen de palen. Aan de andere kant viel de 3-6 ,waarna wij aan een waar slot offensief begonnen. 1op1 en volop naar voren, kort gezegd Alles of Niets!! We speelden volop op vijandelijke helft, corner na corner. Ballen naast, over of in de handen van hun keepster. Voor de kijker moet het laatste kwartier genieten zijn geweest. We waren er steeds dichtbij,  maar we kregen de bal er helaas niet meer in. Met 3-6 kregen we de rode lantaarn weer van ASWH. Jammer ,2e kwartier van de eerste helft hebben we het weggegeven.
De schrijver hiervan heeft los van het verlies genoten van het eerste kwartier en de gehele 2e helft.

Rest ons nog 3 wedstrijden deze competitie waarvan we er komende 2 als 9tal moeten opdraven, Woensdagavond en Zaterdag. De Woensdag daarna spelen we als 11 tal thuis tegen Sleeuwijk en dan zit fase 3 er voor op.
We houden moed ,wie weet sprokkelen we nog wat puntjes.

Voor nu een goed weekend en tot Maandag.

Leiding MO13-1