Igor Stravinskisingel 5
3069MA
ROTTERDAM
tel. 010-4558609

Kozakken Boys O23 is na het kampioenschap in Divisie 3E goed begonnen in de nieuwe competitie. Met 2-5 wisten ze te winnen van tegenstander XerxesDZB, die in het najaar op de 5e plek zijn geëindigd in Divisie 2B.

Brett van der Sluijs kroonde zich als man of the match door drie doelpunten te scoren.

De ‘Boys’ gingen de rust in met een prettige 0-3 voorsprong na doelpunten van Brett van der Sluijs (2x) en Sergio Hughes.

Vrij snel na de rust scoorde XerxesDZB de 1-3, waarna Brett van der Sluijs vrij snel de 1-4 binnenschoot.

Na een aantal kansen en een afgekeurd doelpunt was het Robin Damen die de 1-5 scoorde.

De tegenstander antwoordde een aantal minuten later door de 2-5 te scoren.

De ‘Boys’ wisten echter de overhand te houden en met een mooie 2-5 overwinning het veld te verlaten en de eerste drie punten mee te nemen naar Werkendam.

Zaterdag 21 januari speelt Kozakken Boys O23 thuis tegen HBS O23, die in het najaar op de tweede plek zijn geëindigd in Divisie 2B. De wedstrijd zal aanvangen om 12.00 uur.