OTTOLAND
tel. 0184-641669

Vanmorgen vroeg uit de veren om af te reizen naar Ottoland. Half 8 vertrek vanaf De Zwaaier, iedereen was lekker op tijd en uiteraard zijn er nog een paar slaapoogjes waargenomen.
Half 9 klonk het startsignaal voor onze meiden op een goed verzorgd (compliment aan V.V.A.C.) sportcomplex De Put!

De eerste helft kwam niet lekker op gang en trotseerden we ook enkele regenbuien. Het ging even gelijk op en zelf waren we echt met onszelf aan het stoeien. Ballen kwamen verkeerd aan, simpele aannames vlogen van onze voeten. Helaas kwam daardoor V.V.A.C. ook op een 1-0 voorsprong. Niet eens zo heel onverdiend. Naarmate de 1 ste helft vorderde viel zelfs de 2-0, ..helaas. Ondanks we op 'De Put' voetbalde zijn we zelf gelukkig niet in de put gaan zitten na deze achterstand. Nog voor rust konden wij ook uitbreken via het midden naar rechts waar Robine de bal keurig meenam en hem zoals we haar kennen strak in de hoek schoot, doelpunt!! Die goal was zeer welkom en gaf ons team weer wat vertrouwen!

In de rust als leiding de girls geprobeerd vertrouwen in eigen kunnen mee te geven. Dat ligt bij meiden toch iets anders als bij jongens. Vertrouwen in onszelf moeten we hebben veel meiden kunnen veel meer dan ze zelf denken. Dat heeft tijd nodig ,maar dat gaat zich op den duur uitbetalen daar geloven wij in.

Afijn vol goede moed de 2e helft in. De tegenstander afjagen, bal veroveren, willen winnen als team dat hebben we af en toe gelukkig kunnen zien. Maar bovenal een compliment, niet opgegeven! We wilden graag, waardoor soms ook V.V.A.C. gevaarlijk voor ons doel uitkwam. Gelukkig hebben we zoals eerder geschreven met Esmee een goede keepster in huis die toch weer een paar goals voorkomen heeft. Hiermee willen we onze verdediging niet tekort  doen ,want die hebben hard moeten werken vandaag..klasse!! We kwamen meer en meer aan voetballen toe. Een ongelukkige handsbal bij V.V.A.C.in het strafschop gebied. De overigens keurig fluitende jonge scheidsrechter lag de bal op de stip. Robine mocht aanleggen en faalde niet vanaf 11 meter, doelpunt!!
2-2 smaakte naar meer en we roken een kans om er nog een te maken. Wat ook resulteerde dat de thuisploeg gevaarlijk uitbrak voor onze goal. Diverse kansen aan beide zijden bleven onbenut.
Al met al is 2-2 een terechte uitslag en hebben wij gewoon knap gevoetbald om na een 2-0 achterstand een gelijkspel uit het vuur te trekken!

Zo komen we steeds een stapje verder dames, conditioneel ging het al iets beter, achterin is de communicatie stukken verbeterd en zo maken we steeds wekelijks kleine stapjes door te werken aan verbeterpunten. We zullen heus nog verliezen, dat weten we maar als we met z'n allen blijven strijden gaan ook wij overwinningen over de streep trekken daar zijn we van overtuigd!!

De trainingsopkomst is super, daar zijn we blij mee. Geef aan als je ergens mee zit of ergens last van hebt dan houden we daar gewoon rekening mee.
Jullie zijn stuk voor stuk toppers, een gezellige meidenboel bij elkaar.