Spekkelaan 1
2161GH
LISSE
tel. 0252-413494

Één week nadat Werkendam in euforie leefde na een schitterende en knappe overwinning op Excelsior Maassluis, staat Kozakken Boys alweer met beide benen op de grond. Op bezoek bij promovendus FC Lisse werd met maar liefst 4-0 verloren. Jeffrey Klijbroek was met een hattrick de gevierde man bij FC Lisse. De hard werkende spelers van Scott Calderwood konden niet anders dan toegeven dat het een complete off-day betrof.

Met dezelfde elf namen als vorige week werd de wedstrijd begonnen. Na een kabbelende eerste kwart van de wedstrijd brak na ruim 25 minuten de ban. Een schitterend schot van Klijbroek vanaf twintig meter liet doelman Janssen volledig kansloos.  Vlak voor rust werd score door dezelfde Klijbroek verdubbeld met een doelpunt die haast identiek was aan de 1-0. Het zorgde ervoor dat een overwinning er al snel niet meer in leek te zitten.

Ook toen Kozakken Boys nog met alle goede bedoelingen begon aan de tweede helft kreeg het meteen het deksel op de neus. Een eenvoudige voorzet werd binnengelopen bij de tweede paal en de 3-0 en daarmee het einde van een spannende wedstrijd was een feit. De definitieve nekslag kwam Kozakken Boys ook niet meer te boven. Zeker toen enkele minuten later ook de 4-0 nog op het scorebord verscheen en Klijbroek zijn derde van de middag maakte.

Het veldspel was zeker niet goed en Kozakken Boys zal deze off-day snel moeten vergeten, want volgende week wacht alweer een nieuwe kraker op de Zwaaier. Het tot op heden puntloze Spakenburg komt dan naar Werkendam toe. Aanvang 15:00 uur.