Kozakken Boys houdt 0 punten over aan matig duel met Quick Boys

Kozakken Boys 1

0 - 1

Quick Boys

15'
Youssef El Kachati
46'
Dylandro Panka
Tommy Bekooij
55'
Aleksander Bjelica
62'
Jim Beers
Nick Runderkamp
62'
Jan Willem Kamp
Bram Franken
82'
Ravelino Junte
Levi van Duijn
87'
Yousef El Kachati
Nadir Achahbar

Competitie

2e divisie 2e divisie

Datum

17 september 2022 15:00

Scheidsrechter

W.H. Bronsvoort

Accommodatie

Sportpark De Zwaaier
Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Kozakken Boys heeft de aansluiting met de subtop van de Tweede Divisie nog niet gevonden. De Werkendammers verloren in eigen huis met 0-1 van Quick Boys. De ploeg van Scott Calderwood maakte over twee helften geen indruk en vindt zichzelf nu terug op de twaalfde plaats. 

Kozakken Boys, dat vorige week uit Volendam vertrok met de volle buit, was niet bij machten om Quick Boys pijn te doen. Dat terwijl de bezoekers uit Katwijk clubtopscorer Danny van den Meiracker niet konden opstellen wegens een blessure. 

Het veldspel was van beide ploegen niet altijd goed en de dreigende momenten waren spaarzaam. Het was ook de uitploeg die de meeste aanspraak maakte voor een doelpunt. Die kwam er ook na een kwartier voetballen. De buitenspeler werd weggestoken aan de rechterkant en schoof de bal in de verre hoek. 

De tweede helft drongen de Werkendammers meer aan. Scoorde het zelfs, maar de assistent scheidsrechter vlagde voor buitenspel. Aan de andere kant was Quick Boys ook nog een aantal keer dichtbij verdubbeling van de score, maar de aanvalsdrift van de bezoekers zakte ook steeds verder af naar mate de tweede helft vorderde. 

Met invallers Hutten, van Ingen en Lommers werd nog een slotoffensief ingezet door de Werkendammers, maar de Katwijkse muur werd niet meer gepasseerd.

KB Media / Niels Pruissen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!